Spin TV
News And Magazines

Spin TV

0 / 5

Publish date

Aug 15, 2018

Version

Version 2.0

Downloads

140

Updated date

Aug 15, 2018

Permissions

Spin TV by HaxCorporation

Ky aplikacion është bërë posaqërisht vetëm për televizionin Spin.

Informatë rreth televizionit:
SpinTV është televizion lokal me bazë në Shtime, i pari në komunë si pjesë e produksionit Zëri i Shtimës (RZSH).
Televizioni është themeluar në vitin 2016 dhe një ndër sektorët më të rëndësishëm të tij janë paanshmëria politike.
SpinTV transmeton shumë llojshmëri programesh duke filluar prej atyre politike e deri tek ato zbavitëse.
Ndër programet më të njohura janë:
Intervista - Program që ka për qëllim informimin e qytetarëve me prapavijat e aktiviteteve socjale në Kosovë.
Edhe kështu jetohet - Program i cili informon qytetarët për personat që jetojnë në kushte të rënda financiare.
Debati në studio - Një ndër programet më të paanshme politike në Republikën e Kosovës.
SpinTV vazhdon të ketë rritje eksponenciale në vazhdën e televizioneve shqipëtare!

Vetitë e aplikacionit:
- Funksional me të gjithë madhësitë e ekranëve të smartfonëve Android.
- Funksional me të gjithë llojet e Tabletëve Android.
- Dizajn i thjeshtë për përdorim sa më të lehtë nga ana e shfrytëzuesit.
- Thjeshtësia duke përdorur vetëm një buton për të ndjekur Spin TV live.
- Mundësi kontakti direkt përmes e-mail me Spin TV.
- Mundësia për shpërndarjen e aplikacionit në Facebook.
- Mundësia për dërgimin e linkut për shkarkim të aplikacionit tek shokët.
- Mundësia për vlerësimin e aplikacionit në Google Play Store.

Në rast se hasni në ndonjë gabim në aplikacion, mos hezitoni të na kontaktoni në e-mailin tonë zyrtarë "haxcorporation@gmail.com".
Show more